Brendiranje proizvoda

Usluge brendiranja proizvoda

Filozofija na kojoj baziramo poslovanje naše kompanije podrazumeva da analiziramo sadašnjost kako bi projektovali budućnost.

Vođeni ovom parolom, razvijali smo se godinama i izgradili smo naš brend. Uzimajući u obzir ovu činjenicu, svesni smo koliki efekat ima svaki dobro projektovan i razvijen brend, njegov znak ili logotip na emocije koje nastaju pri kontaktu sa određenim proizvodom ili pri njegovom korišćenju. Upravo iz tog razloga, našu ponudu upotpunili smo segmentom kojim našim klijentima nudimo mogućnost brendiranja i dizajniranja maramica putem direktne i štampe u punom koloru, kao i brendiranja sprejeva. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, uz korišćenje najsavremenije tehnologije, omogućava nam da izađemo u susret i najspecifičnijim potrebama i željama naših klijenata. Namera nam je da logotipi i brendovi naših klijenta budu na dohvat ruke svakome, na svakom mestu i da kroz godine njihovog pozicioniranja na tržištu, kroz potvrđivanje kvaliteta i poverenje, i na ovaj način nađu svoj put do potrošača.

Na mikrofiber maramicama postoji mogućnost brendiranja logoom kupca kao i štampanja teksta po želji.

Takođe nudimo mogućnost brendiranja futrolica za maramice tehnikom utiskivanja (blindruka) direktno na površinu. Za kupce postoji mogućnost dodatnog brendiranja sprejeva sa njihovim logotipom njihove firme.

Kolekcija brendiranje

detailj.jpg

Kolekcija brendiranje

galaxyn SIII mini ENG FLAG.jpg

Kolekcija brendiranje

hangkit citroen.jpg

Kolekcija brendiranje

hangkit renault.jpg

Kolekcija brendiranje

i phone 5 beograd.jpg

Kolekcija brendiranje

i phone 5 Paris.jpg

Kolekcija brendiranje

maramica color 002 logo.jpg

Kolekcija brendiranje

maramica color 006 logo.jpg

"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity"
- Charles Mingus