Maramice od mikrofibera

Mikrofiber maramice vrhunskog kvaliteta

Maramice od mikrofibera, zahvaljujući originalnoj tehnologiji proizvodnje ove visokokvalitetne tkanine, imaju izuzetna svojstva i osobine. Odlikuje ih velika moć absorpcije vode,koja je duplo veća i brža nego kod pamuka zbog tkanja, kao i odnosa poliestera i poliamida. Poliester je efikasan pri čišćenju, dok poliamid absorbuje i brzo suši vlakna. Sve ovo čini maramice od mikrofiber efikasnim materijalom za čišćenje i otklanjanje svih vrsta masnoće i prljavštine. Kao jedina kompanija u Srbiji koja poseduje tehnologiju proizvodnje mikrofibera, sa posebnim zadovoljstvom ističemo činjenicu da posedujemo lager od 100 000 m2 ili milion mikrofiber maramica. Profesionalnim odnosom prema radu i klijenatima, u svakom trenutku smo spremni da odgovorimo na sve izazove i zahteve koje pred nas stavlja tržište.
U sklopu svoje ponude TOPY Company ima i gotova postolja za Vaše maramice tako da u Vašem objektu mogu doćí do adekvatnog izražaja i biti predstavljene na pravi način.

RADIMO BRENDIRANJE MIKROFIBER MARAMICA PUTEM DIREKTNE ŠTAMPE U MOGUĆNOSTI SMO DA ODŠTAMAPAMO BILO KOJU FOTOGRAFIJU NA MIKROFIBER MARAMICAMA PUTEM ŠTAMPE U PUNOM KOLORU
"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity"
- Charles Mingus